HondenPage baasje Margje

Over Margje

honden foto van Margje Groetjes van Biko & Margje

Krabbels aan Margje

honden page profiel AnitaAnita schreef om 13 december om 21:17
Hoi Margje!! Mooie foto van Biko bij je schrijfsels. Die met de kerstmuts blijf ik ook leuk vinden, maar hij lijkt hier wel kleiner op omdat je vooral zijn koppie ziet. Op de nieuwe foto staat hij "in volle glorie", mooi hoor!
honden page profiel TequilaTequila schreef om 06 oktober om 20:11
Hi Margje, Aller eerst sorry voor de late reactie.... Ik ben een hele tijd niet online geweest, druk druk. Het is inderdaad een heel leuk beestje. Hier op de page hebben een aantal mensen een Prazsky en mede dankzij hun verhalen weet ik nu heel zeker dat wij een Prazsky willen. Het is een GROTE hond in een kleine verpakking hahaha, bovendien trouw aan alle gezinsleden. Wij wonen in een appartement van 100 vierkante meter, dat vind ik te klein voor een grote hond maar vooral ik, wil wel de karakter van een grote hond en een Prazsky heeft ze allemaal. Daarom willen wij dus een Prasky.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Margje heeft 414 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Margje zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
Margje was voor het laatst online 12 jaar, 3 dagen, 4 uur, 21 minuten, 27 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^